L'Institut Pere Martell torna a l'activitat després dels danys pel temporal

Els alumnes de l‘Institut Pere Martell ja han pogut tornar a l’activitat lectiva. Ho han fet però, a mig gas. La zona dedicada als tallers continua restringida, ara, després de l’explosió a IQOXE la setmana passada, per l’acció de l’aigua. S’espera que la setmana que ve finalitzin els treballs de recuperació del sostre i que ja s’hi pugui accedir amb normalitat.

Poc a poc l’Institut Pere Martell recupera la normalitat. Després de dos dies sense classes, els alumnes han tornat a omplir les aules i el centre ha recuperat la seva activitat lectiva, si bé ho ha fet amb matisos. Continua restringit l’accés a la zona de tallers. En aquests espais encara s’estava treballant per reposar els vidres trencats arran de l’explosió la passada setmana a la química propera i, amb forats al sostre, l’aigua que ha portat el temporal l’ha castigat.

La problemàtica l’ha pogut copsar de prop el conseller d’Educació Josep Bargalló, que una setmana després de visitar el centre per analitzar les destrosses de l’explosió a IQOXE, hi ha tornat, ara per valorar l’impacte del temporal. Bargalló ha assegurat que aquests dos últims episodis obligaran a l’administració a avançar treballs estructurals a l’edifici que ja estaven projectats dins el pla de reforma i millora de l’equipament.

Es preveu que els alumnes puguin tornar a accedir a la zona de tallers la setmana que ve, una vegada s’hagin enllestit els treballs de recuperació i segellat del sostre de l’edifici.