El Nàstic encadena dos partits de Lliga sense rebre gols per primer cop en un any i mig

Va ser al mes de juny del 2017 i a la categoria de plata. Una temporada i mitja després l'equip s'ha enfortit al darrere, almenys momentàniament, per creure que la millora de rendiment i resultats és possible amb Toni Seligrat.

Hem contemplat 53 partits de Lliga entre l'última ratxa positiva de la defensa del Nàstic i l'actual. El 0-0 de Llagostera i la victòria per la mínima contra el filial del Barça possibilita un panorama inèdit des de la primavera del 2018 quan els tarragonins, dirigits per José Antonio Gordillo, van mantenir la seva porteria sense gols per guanyar el Huesca i el Rayo Vallecano, garantint així la permanència a Segona.

Ara som a la Segona B però l'objectiu torna a ser el mateix, no descendir un altre cop. L'entrada de Pol Domingo com a relleu de l'acomiadat Bruno Perone i la millora de prestacions de Bernabé Barragán sota pals acosta l'equip als mínims exigits com a històric en hores baixes: fer-se fort al darrere i aprofitar la qualitat dels efectius en atac.És exactament el que va succeir davant el Barça B, suficient per abandonar la part baixa i per col·locar els grana, provisionalment, en places de salvació.

El Nàstic ha rebut 29 gols en 21 jornades, el quart pitjor registre de tota la categoria. A l'espera de nous reforços, els de Toni Seligrat passaran diumenge al migdia pel camp de l'Andorra, rival que, en la primera volta, va obrir els primers dubtes de la temporada desfent-se còmodament del conjunt grana, entrenat encara per Xavi Bartolo