Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

La Marató de Tarragona arriba als 10 anys amb major consciència climàtica

 

8 de cada 10 inscrits, homes. Les dues restants, dones. 42 anys de mitjana ells, 39 elles. I amb un 57% d'atletes de les comarques de Tarragona, un 7% de públic internacional. Són les xifres que acompanyen la prèvia d'una Marató de Tarragona que està de celebració, amb nova imatge dissenyada per Edu Polo.

10 anys d'una prova que ha de competir amb l'excés de competicions arreu de l'estat, i que vetlla per la qualitat. Aquest any, des de l'aposta pel medi ambient. En total es deixaran d'utilitzar 20.000 ampolles de refresc, substituïdes per gots de paper.

Enguany també es posen a disposició dels participants de Lleida i Barcelona un autobús a 5 euros i s'estrenen nous packs de turisme esportiu. De les novetats esportives, destaca l'opció de fer la prova de 42 quilòmetres per relleu, meitat i meitat entre dos corredors.

La resta de circuits es mantenen, amb sortida i arribada a l'Anella Mediterrània, pas per Campclar i Torreforta pel de 5 quilòmetres, i visita dels trams més llargs de 10, 30 i 42 al centre de la ciutat, l'Arrabassada, el passeig de l'Escullera i el Serrallo.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ