Més d'un miler de persones reclamen major seguretat després de l'accident d'IQOXE

Amb el record del vespre del 14 de gener encara ben present, més d'un miler de manifestants s'han mobilitzat pels carrers de Bonavista per reclamar més seguretat i més informació sobre els incidents petroquímics: exigeixen respostes. També volen una millora dels plans d'emergència. A les 12 del migdia s'han concentrat a la plaça de la Constitució, des d'allí han recorregut els carrers del barri fins a arribar al camp de futbol on han llegit un manifest demanant més seguretat per tot el veïnat. Des de l'Associació de Veïns de Bonavista presentaran una demanda col·lectiva a l'empresa IQOXE, ja que unes 200 persones del barri s'han vist afectades per les conseqüències de l'accident.

Seguidament, han fet un minut de silenci en record de les tres víctimes mortals que va deixar l'accident. A la manifestació, també s'hi han sumat els representants de tots els partits polítics del territori. Des de l'ajuntament volen impulsar unes mesures que agilitzin el la comunicació en aquestes situacions, com per exemple, que es pugui rebre per telèfon mòbil els missatges d'alerta.

Aquest dimarts, a les 18.30 hores, està prevista una altra manifestació, on inviten als veïns a fer soroll tot simulant les sirenes.