Llagostera - Nàstic (0-0)

El Nàstic encadena cinc setmanes sense guanyar a la Segona B i, tot i que va mostrar una bona imatge durant l'empat sense gols a Llagostera, segueix en zona de descens dos punts per sota de la permanència.

Pol Domingo i Viti van convertir-se en les sorpreses de l'onze d'un Toni Seligrat conscient que a Llagostera calia abusar del joc directe per adaptar-se a la tipologia de camp i rival. El mateix Viti va ser el primer dels futbolistes que va topar amb el porter Marcos. Al minut 25, un altre cop Marcos va refusar un perillós xut d'Oliva des de fora de l'àrea.

El domini de les accions d'estratègia és imprescindible a estadis com el del Llagostera, capaç de generar dubtes per dalt a un Bernabé Barragán de menys a més i que va signar un partit digne de menció, tant a la primera com a la segona part. Les ocasions van ser múltiples per tots dos cantons i, sorprenentment, el marcador inicial no es va moure.

Al minut 57, Brugui va sorgir entre línies per rematar una assistència de Ballesteros que, de nou, va frenar Marcos. Oliva, amb el cap, va dirigir la pilota més enllà dels tres pals

A les acaballes, l'encert de Bernabé va ser, una vegada més a Llagostera, imprescindible per, com a mínim, sumar un punt. Tant o més que el de Marcos, que va frenar un intent des de la frontal de David Goldar.

No va ser necessària la seva intervenció durant el llarg contracop del Nàstic al minut 86 i que, incomprensiblement, va acabar amb la pilota fora per la pèssima definició de Jonathan Pereira, lliure per executar el que hauria estat l'únic gol de la jornada.

Sortosament Bernabé va mantenir el tipus fins als darrers instants per impossibilitar una diana local que hauria enfonsat encara més el Nàstic a la taula, dos per sota de la permanència i que diumenge al migdia rebrà a casa el filial del Barça.