Villamayor demana que no es qüestioni la Guàrdia Urbana

Sortint al pas del qüestionament fet per algunes forces polítiques del paper de la Guàrdia Urbana en el marc de l’1 d’octubre, durant l’últim plenari de l’Ajuntament, el nou responsable polític d’aquest cos n’ha defensat la seva professionalitat i dedicació a la ciutat al temps que ha demanat prudència als representants de les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament, advertint de la inoportunitat de situar aquest col·lectiu en el focus mediàtic.

Javier Villamayor és el nou titular de Seguretat Ciutadana, una regidoria que estrena amb voluntat de donar continuïtat a la línia de treball realitzat durant els últims deu anys, que valora com a exemplar. Per endavant li queda completar el reforç de la plantilla que assegura es farà efectiu properament.

Villamayor confia poder adaptar-se ràpid a les seves nova cartera. L’avala el fet que com a responsable dels Jocs Mediterranis, competència que manté,  ja ha treballat també amb la Guàrdia Urbana  en la elaboració de la planificació dels dispositius de seguretat d’aquests.