És l'hora de Jean Luc... i de la resta de secundaris del Nàstic

La baixa d'Omar Perdomo fins l'any vinent facilitarà l'alternativa dels suplents grana, especialment de Jean Luc, que encara no ha debutat aquesta temporada. El cos tècnic confia en ell i també en el paper d'homes com Tete Morente i Juan Muñiz. Ara que l'equip ha despertat l'únic dubte és demostrar que existeix fons d'armari.

Eterna promesa des de la temporada 2013-2014, els problemes físics constants i el seu caràcter introvertit no impedeixen que Jean Luc fregui el centenar d'aparicions lligueres amb el Nàstic. Però aquest curs ha desaparegut, i no pas per les lesions. Ni Carreras ni Rodri han comptat amb ell, tot i que el cos tècnic afirma que l'oportunitat de l'ivorià pot arribar en qualsevol moment. Potser tan aviat com diumenge a casa davant l'Alcorcon i després de l'absència obligada d'Omar Perdomo. Ell és l'alternativa natural però altres noms com Tete Morente, Juan Muñiz i Juan Delgado també han de dir la seva: Rodri espera que tots ells facin un pas endavant.

I, malgrat que els grana han sumat els últims 6 punts en joc per sortir de la zona de descens, la intensitat de la sessió d'avui a Salou ha estat extrema. Tant per part de Rodri, que constantment ha corregit els seus futbolistes,
com per part de la mateixa plantilla. Fins a 3 jugadors s'han retirat momentàniament de l'entrenament per culpa de cops. Els damnificats sense majors conseqüències han estat Suzuki, Tete Morente i Carlos Blanco. Aquest últim especialment empipat en marxar cap a casa amb un bon record a la cama dreta.

Amb una jornada menys que la resta d'equip, el Nàstic suma 11 punts, 5 més que el curs passat en aquestes alçades de temporada.