Toni Seligrat: 'L'actual Nàstic tampoc patiria per salvar-se'

Aquest dissabte hi ha la segona ronda de la Copa del Rei davant el Saragossa i enmig del mercat de fitxatges. El tècnic del Nàstic, en zona de descans, considera que, fins i tot sense incorporacions, la permanència a la Segona B seria viable.

Més de la meitat de les preguntes de la prèvia del duel contra el Saragossa no han tingut res a veure amb el partit. A 15 punts de la zona de promoció per pujar a Segona i en zona de descens a Tercera, Toni Seligrat consider que, si la plantilla no experimentés cap alta, no patiria per salvar-se. Una resposta on s'interpreta que, com no podia ser d'una altra manera, l'entrenador descarta la lluita per pujar de categoria.

El mercat de fitxatges afecta el dia a dia del vestidor, especialment per les futures baixes. Afirma el màxim responsable de la banqueta tarragonina que veu despistat l'equip.

Davant l'Olot i a la Copa el Nàstic va signar l'última alegria de la temporada. Ara serà el torn d'u Saragossa que també passarà pel Nou Estadi. En la primera ronda va desfer-se per 0-1 del Socuéllamos, de la Tercera Divisió. Amb 13 gols, l'exjugador del Nàstic Luis Suárez és el màxim golejador dels aragonesos, dirigits per l'històric de la Romareda, Víctor Fernández.

El Nàstic-Saragossa arrencarà aquest dissabte a les 12 del migdia i el guanyador de l'eliminatòria accedirà a la tercera ronda, en què es preveu l'entrada dels quatre conjunts que participen ara a la Supercopa d'Espanya. La Lliga tornarà dimecres i al camp del Llagostera.