I si la guanyen de nou?

Tres anys enrere, el Volei SPiSP va endur-se el triomf a Galícia mesos abans d'ascendir a la Superlliga. Ara, també a Galícia i de camí al sostre de l'especialitat, els de Vlado Stevovski volen repetir l'experiència. Dos partits de màxima exigència sempre que sigui possible desfer-se a les semifinals de l'amfitrió de la Copa Príncep.

Són una piconadora de rivals que només ha perdut davant el Barça, l'altra representant del grup del Volei SPiSP a la Copa Príncep. Però l'aconseguit a la fase regular no garanteix res; serà gairebé com arrencar de zero i contra un dels millors equips de la categoria que, a més, organitza la competició. El Dumbría lidera l'altra lligueta de la Superlliga 2 però va acomiadar la primera volta com a segon i tan sols per darrere del Boiro. Entre gallecs i tarragonins acumulen 20 victòries i 2 derrotes. Sobre el paper, però, els favorits són els locals.

Isaac Valiño ja disposa de l'alta competitiva i cal estar pendents de l'estat físic d'Elio Carrodeguas, la gran arma ofensiva d'uns cooperativistes que, si passen ronda, jugaran la final de diumenge davant el Boiro o el Barça.

El Dumbría-Volei SPiSP es disputarà aquest dissabte a les 19 hores.