Vlado Stevovski: "No podem perdre els partits en 1 minut"

Toc d'atenció de l'entrenador del Volei SPiSP en obrir la Superlliga amb dues derrotes seguides. Més enllà dels resultats negatius, el també jugador cooperativista exigeix major regularitat a l'equip.

Que un tècnic pateixi molèsties al genoll normalment no és notícia. Sí que ho és en canvi, a Sant Pere i Sant Pau, perquè els problemes físics de Vlado el converteixen en baixa molt probable per aquest cap de setmana contra l'Eivissa i en la tercera jornada de la Superlliga.

Però el principal maldecap de l'entrenador no és físic. Stevovski és conscient de la inexperiència del seu vestidor, que ha arrencat amb dues ensopegades sense sumar cap set favorable: 0 a 3 contra el Castelló i 3 a 0 a Sòria. I, malgrat que el Volei Sant Pere i Sant Pau sempre planta cara, si no hi ha regularitat, no hi ha premi.

Hi ha temps de reacció però la banqueta no nega l'evidència: la plantilla és curta, molt més que la del curs passat a Superlliga 2, i fitxar és pràcticament impossible sense pressupost per pagar sous. Els adéus d'homes com Álvaro Gimeno i David Sanllehí passen factura. El Sant Pere i Sant Pau-Eivissa es disputarà aquest dissabte a partir de les 8 del vespre.