Elvira Ferrando es desmarca de la línia del PSC tarragoní

La independent Elvira Ferrando ha estat l'única regidora del PSC de Tarragona en sumar-se a la concentració en contra dels empresonaments. L'alcalde Ballesteros ha mostrat la seva disconformitat amb els mateixos a través de Twitter

Una de les veus que està sonant molt aquests dies, des de les files socialistes a nivell municipal tarragoní, és la regidora Elvira Ferrando, qui cal recordar que és independent i no militant del PSC. A Ferrando se l'ha pogut veure aquest dimarts juntament amb altres regidors de l'oposició a la concentració de rebuig a l'empresonament, a les portes de l'Ajuntament. Des del grup municipal del PSC tarragoní s'ha donat a través d'un comunicat intern llibertat als seus membres per assistir a aquesta concentració, sent Ferrando l'única que la secundat.

La mateixa Elvira Ferrando es mostrava indignada en un twit publicat aquest dilluns al vespre, en el que també demanava diàleg demanava diàleg i manifestava que  els fets recorden a 50 anys enrere.

També a través de twitter s’expressava aquest dilluns al vespre l'alcalde  Josep Fèlix Ballesteros. Considera errada la via de l'empresonament i demana solucions polítiques al que està passant. Segons Ballesteros, l'empresonament no ajuda a la convivència.

Un twit que de seguida va generar la reacció de les xarxes socials, en unes crítiques que la portaveu dels socialistes al consistori, Begoña Floria, condemnava de seguida dient que tant si l'alcalde parlava o no, hauria estat criticat igual.