El PP presenta al·legacions contra la instal·lació del centre de culte a SPiSP

 Els populars creuen que es podria infringir el POUM. Recordem que ara fa dos mesos, l’Ajuntament de Tarragona va aprovar inicialment la implantació d’aquest equipament religiós.

El futur centre de culte islàmic de Sant Pere i Sant Pau segueix aixecant polèmica. El Partit Popular ha presentat al·legacions contra aquest projecte que s’ha de situar a l’edifici Sant Andreu del barri tarragoní. El passat setembre l’equip de govern de Tarragona va donar llum verda a l’equipament.

Els populars creuen que es podria infringir el POUM, ja que la normativa municipal no permet instal·lar centres de culte en llocs on ja hi ha un ús residencial, d’aquesta manera la comunitat s’hauria d’ubicar en un edifici d’ús religiós exclusiu, excepte s’hi ha una memòria que diu el contrari, en aquest cas però, el document és inexistent.

El Partit Popular no ha estat l’únic que ha presentat al·legacions el projecte. També ho han fet l’Associació de Veïns La Unió i les comunitats veïnals de les escales B, C i D de l’edifici Sant Andreu. En aquests casos els recursos al·legaven que la instauració d’aquest centre podria afectar a la convivència dels veïns.