Rodri: "L'equip ha vist que pot sortir endavant"

Antonio Rodríguez, actual tècnic del Nàstic, ha debutat com a protagonista al plató del Localitat Grana. I ho ha fet amb un discurs proper i mesurat: Rodri creu que hi ha millors equips que el Nàstic a Segona, que seria injust demanar fitxatges i que els jugadors són els únics culpables de la millora experimentada.

Fora de la gespa és un home diferent, rebaixa el seu to, també el competitiu per afirmar que el canvi de Nàstic gairebé d'un dia per l'altre amb la seva arribada no és cosa d'ell sinó del mateix vestidor. És la primera setmana que l'equip conviu fora del descens a la Segona B.

No ha de fer, en canvi, capficar-se en un sol dibuix futbolístic. Malgrat que aposta pel 4-4-2, l'esquema pot variar en funció de l'oponent. Perquè a Segona hi ha rivals superiors. Ho diu Rodri. Ara bé, de moment no demana fitxatges: ha de ser capaç de compensar les mancances reconduint efectius.

Un entrenador del Nàstic que evita marcar objectius concrets. Ni permanència ni part alta. Diumenge rebrà l'Alcorcon, amb 11 punts i 2 per damunt del descens. L'equip tornarà aquest dimecres a la feina després d'una doble jornada de descans en encadenar dues victòries seguides.