Nàstic - Olot (3-1)

Thomas Amang protagoniza el passi a la segona ronda de la Copa del Rei amb dos gols durant el tram final de la pròrroga que mantenen viu el Nàstic al torneig i que permeten aixecar els ànims de cara a diumenge davant l'Hèrcules i en Lliga.

Veurem si l'esforç passa factura o no als homes d'un Toni Seligrat que ha mantingut un onze molt similar al que pot arrencar d'inici els caps de setmana. Els grana han fet mal primer gràcies a un espectacular xut del capità Javi Márquez des de fora de l'àrea i amb la dreta (16'), però Carles Mas ha igualat per a l'Olot al 30', de cap i superant l'eix grana després d'una sacada des del cantó esquerre.

El marcador no s'ha mogut i la pròrroga ha abocat els dos equips a introduir un nou canvi, el quart que es permet quan hi ha 30 minuts d'afegit. Amang ha estat l'escollit per Seligrat i el futbolista africà ha aprofitat la confiança per desequilibrar el marcador amb un 2-1 de bandera (110') que ha provocat el deliri de la poca afició aplegada al Nou Estadi sota la pluja. El mateix Amang ha fet possible la sentència a les acaballes i per enllestir un contracop individual de Pol Valentin.

La victòria del Nàstic trenca una ratxa de dues derrotes seguides, totes dues a una Lliga que tornarà diumenge al Nou Estadi contra l'Hèrcules (17 hores).