El nou espai al Banc d'Espanya es dirà "Banc de la Ciència i el Coneixement"

La setmana passada el govern tarragoní anunciava que el projecte del Banc d'Espanya és una de les apostes del pressupost del 2020 i aquest dimecres al matí, abans de festes, Ricomà ha batejat l'aposta. El nou equipament es dirà "Banc de la Ciència i el Coneixement i es concep com un espai de divulgació científica, també obert però a la ciutadania amb espais cívics i sales d'actes. 

L'equipament mirarà des de diverses perspectives el medi ambient, com un àmbit que pugui ser l'atractiu i reclam d'aquest Banc de la Ciència i el Coneixement. Pau Ricomà ho ha anunciat en l'esmorzar que ha reunit els grups municipals i els periodistes de la ciutat a poques hores del ple que hauria de donar llum verda a inversions com aquesta xifrada en 2,5 milions d'euros. 

En un ambient despreocupat, l'alcalde ha refermat el seu optimisme, confien que la negociació arribarà a bon port amb la CUP, però tampoc tanquen la porta a la resta de grups. De fet, Ricomà ha admès que el pressupost inclou moltes propostes de les formacions de l'oposició. 

Mentrestant, la sòcia de govern i tinenta d'alcalde ha celebrat la tramitació d'uns comptes que, diu, faran possible una ciutat més feminista, inclusiva i animalista.

En aquesta línia, Ricomà també ha entrat a valorar els pressupostos que sotmetran a votació. Considera que són necessaris perquè Tarragona pugui fer un salt endavant també en l'àmbit social, patrimonial i que situï la cultura com a motor de transformació.