El campió de l'hivern vol acabar el 2019 amb una nova victòria al Serrallo

No garanteix que la temporada sigui un èxit però demostra, això sí, que l'inici ha estat espectacular. El CBT lidera la Lliga EBA amb molta solvència. L'any basquetbolístic es tancarà dissabte amb un partit que ha de ser la cirereta del primer tram competitiu o una ensopegada que freni l'espectacular rendiment dels de Berni Álvarez.

El domini blau a l'EBA és acaparador i  l'única derrota en 12 jornades va produir-se entre setmana, a domicili, a la pista d'un dels principals favorits i enmig d'un pont festiu. Guanyar el cap de setmana passat a Sant Adrià, una pista inexpugnable des del gener, va reflectir el grau de superioritat imprès, almenys fins ara, pel CBT a la categoria. Motiu d'orgull per als jugadors i el cos tècnic, amb tres victòries d'avantatge respecte al primer dels clubs que no disputaria la fase per pujar a la LEB Plata.

El de dissabte i a casa contra el Cornellà serà l'últim compromís del 2019 i també l'últim de la primera volta de la Lliga EBA. Un inici en què destaca la igualtat existent a la part alta, especialment entre el segon i el vuitè, distanciats només per un triomf. En aquest ampli pilot de competidors hi ha també el Salou i el CBT. Berni creu que encara no han enllestit el passi a la següent ronda i que el mateix Cornellà és capaç de sorprendre al Serrallo.

Un CBT-Cornellà que es jugarà dissabte des de les 6 de la tarda