L’Assemblea Nacional Catalana porta el Nadal a Mas d’Enric

Reivindicació, Nadal, trobades i festa, són els ingredients que es van viure aquest diumenge a l’exterior del centre penitenciari de Mas d’Enric. L’Assemblea Nacional Catalana va planificar una sèrie d’activitats per reivindicar la llibertat dels polítics empresonats i donar suport a l’expresidenta de l’entitat, Carme Forcadell, que es troba en la mateixa presó.

Les entitats van voler estar a prop d’ella, i és per això que des de les 10 del matí ja van realitzar diverses activitats, com aquest taller de poesia, on la gent plasmava les seves idees i pensaments i podien discutir i compartir experiències. O aquesta activitat de primers auxilis que duien a terme els Sanitaris per la República. Tot amb el mateix objectiu: expressar el malestar d’una manera positiva.

Tot això acompanyat d’una sèrie d’actuacions musicals per amenitzar la trobada. Es va poder sentir al grup musical Els Beiats, Cat Rock, Fenya Rai, o Terra Ferma, Julivert i Marc Prim. La jornada va finalitzar amb un bon regust i pensant en les pròximes accions que duran a terme les entitats.