L'equip de govern de Tarragona veu possible enllestir el pressupost abans del Nadal

Queden pocs dies per acabar l’any i l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona està enllestint les negociacions per aprovar el pressupost de l’any que ve. L’executiu es mostra optimista i sense voler donar molts detalls de tot plegat, vol portar els comptes a ple el divendres 20 de desembre.

Un pressupost que a poc a poc es va coneixent. Tindrà una partida de 200.000 euros per encarregar un estudi de la qualitat de l’aire a la ciutat. El govern assegura que aquesta és una de les seves prioritats i que no és per acontentar cap altre partit, cal recordar que aquest era un punt que la CUP va condicionar per donar el seu vot a favor a la investidura de Ricomà. Els cupaires es mostren satisfets però esperaven una partida més gran. Des del govern avisen que si fan falta hi posaran més diners.

Els comptes també preveuen altres mesures ambientals com per exemple renovar en cinc els autobusos de l’actual flota de l’EMT. La construcció d’un carril bici entre Sescelades i la plaça Imperial Tarraco. O més diners per millorar la gestió forestal de l’Anella Verda.