La Via T proposa 33 actuacions musicals al carrer per la campanya de Nadal

Del 13 al 23 de desembre, músics i ballarins actuaran als carrers de Tarragona en una nova edició, la sisena, del Nadal Musical que impulsa la Via T. La proposta, que ha programat 33 actuacions, pretén atraure visitants a l’eix comercial de Tarragona. Les propostes, majoritàriament protagonitzades per artistes del territori, combinaran diferents estils musicals i també espectacles de ball.

Les actuacions es repartiran per diferents carrers, essencialment de l’eix comercial de la ciutat. A banda de Maria Jacobs, Red Rombo, el Trio Impossible, Peper and Soul, o Stromboli Duet entre altres seran algunes de les propostes musicals destacades d’un cicle que comptarà també amb la participació d’escoles de dansa i música de Tarragona. Entre les propostes destacades podem trobar, aquest dissabte, una perfomance d’Star Wars que portarà els personatges de la saga a la Part Alta de Tarragona.

El Nadal Musical impulsat per l’associació de botiguers de Tarragona, la Via T, arriba a la sisena edició amb un producte consolidat. De fet, multiplica per quatre el volum d’actuacions des de la seva primera edició. La programació es pot trobar a l’App Agenda TGN o a la pàgina web de l’Ajuntament