2020, l'any de la consolidació del Club Tennis Tarragona

El club afronta l'any amb bones sensacions després de l'assimilació del Tennis Park i d'ampliar la massa social fins als 2.000 socis. Equilibrar l'estructura interna  i potenciar tornejos de primer nivell  són els nous reptes de l'entitat.

El 2018 va ser l'any dels Jocs Mediterranis en què aquestes pistes van acollir partits internacionals, i no pas per primera vegada. El 2019, el del sorgiment de la Red Cup, torneig de promeses que, de cara al 2020, passarà del grau 5 al grau 4; és a dir que disposarà de jugadors i jugadores de major projecció. Els màxims responsables espanyols i catalans de l'especialitat tenen molt en compte al Tennis Tarragona.

La compra del Tennis Park ha provocat sotracs importants pel que fa al funcionament del club, que ha rebut, així, 400 abonats més. Consolidar la fusió requereix temps, però la línia és la correcta.

Més enllà de la Red Cup de Tennis, que se celebrarà a l'abril, el Club Tennis Tarragona prepara també el Super Gran Slam de Pàdel, sense data definida i que rebrà les millors raquetes del pàdel català.