El grup de teatre Tornavís compleix 10 anys

Al final del curs 2009-2010 una desena de joves de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona, pertanyents al grup de teatre Vis de Vanadi, estaven a punt d'acabar l'etapa del batxillerat. Però volien seguir actuant. I així va ser com es va fundar Tornavís Teatre que, 10 anys més tard, compta amb un equip de més de 20 persones.

10 anys de trajectòria que es tradueixen en 10 obres de la mostra de teatre jove realitzades fins ara, de les quals les últimes 5 reflecteixen el gènere que caracteritza aquest grup, el teatre social.

El desè aniversari es va celebrar al pati del Teatre Metropol amb un vermut entre els assistents i evidentment, teatre. Una actuació recopilatòria d'aquestes 10 funcions. Una fita que significa la consolidació d'un projecte.

Durant el pròxim 2020 Tornavís Teatre té planejat continuar fent representacions amb un rerefons crític amb la societat. Realitzaran 10 accions teatrals que giraran entorn de temes com el racisme, el gènere o l'habitatge. La més propera serà l'11 de gener, que tractarà la salut mental i on col·laboraran amb el col·legi de psicòlegs de Tarragona.