Seligrat, a pel 3 de 3

Diumenge a les 12 del migdia Toni Seligrat pot confirmar, encara més, que el Nàstic és com la nit i el dia des de la seva arribada. Fora de la zona de perill però encara a nou punts de la zona de promoció per pujar, l'equip rebrà a casa el Vila-real B sense cap novetat a la infermeria.

Sota cobert durant una estona perquè també s'ha mullat per fer front a la insistent pluja caiguda a la gespa del filial del Nàstic. Serà la segona vegada que Toni Seligrat juga a casa i el tercer cop que dirigieix un partit del Nàstic. Que Pedro Martín no pugui jugar per sanció obligarà l'entrenador a introduir canvis en punta. Gerard Oliva té opcions, i no es pot descartar, pel vist avui, una parella formada per Lolo Pla i Pereira. El Nàstic evoluciona favorablement; ho diuen els resultats i es palpa als entrenaments.

El Vila-real B no guanya des del 13 d'octubre i al camp del Cornellà. Des de llavors suma tres empats i quatre derrotes que el situen onzè a la taula amb 20 punts, Una de les ensopegades, però, va ser als despatxos i no pas a la gespa.

Les places de promoció per pujar es troben a nou punts del Nàstic, els mateixos punts que queden abans de l'aturada nadalenca.