Més seguretat a la Part Alta de Tarragona

Vibio és el nom del nou dispositiu policial conjunt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana. Té l'objectiu de reforçar la seguretat a través de les relacions entre els veïns i els cossos policials.

Posar la seguretat pública al servei de la ciutadania. Aquest és el principal objectiu del nou dispositiu que des de divendres està en marxa a la Part Alta de Tarragona. Aquest operatiu està coordinat per Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana i pretén reforçar la seguretat d'aquesta part de la ciutat consequüència, diuen, de l'augment del volum de gent que s'hi aglutina.

Des del consistori també celebren que d'aquesta manera es dona resposta a algunes de les principals demandes de les entitats veïnals de la zona.

Des dels cossos policials incideixen molt en què aquest dispositiu aposta per la proximitat, pel patrullatge a peu i té la voluntat de recollir informació ciutadana per poder actuar més eficaçment.

Operarà els caps de setmana, festius i vigílies de festius tot i que als mesos estivals s'estendrà a cada dia de la setmana.

Recordem que l'increment de presència policial a la zona ha estat la principal demanda de les entitats veïnals de la zona durant tot l'any. Una situació d'inseguretat que asseguren viuen els veïns que els han obligat en alguns casos a prendre mesures com la instal·lació de tanques o càmeres de videovigilància.