El CBT pot ser campió de l'hivern amb tres jornades de marge

Amb el dubte de Pape Mbaye per molèsties al turmell, el Mollet-CBT es jugarà aquest dijous (21.15 hores). Els blaus no coneixen la derrota, són líders en solitari i seran els campions de la primera volta de l'EBA si sumen un altre triomf.

L'última vegada que el Mollet va competir ja va provocar un disgust a un dels nostres representants, el Club Bàsquet Valls. Va ser la quarta jornada consecutiva dels barcelonins sense conèixer la derrota. Un resultat que el col·loca com a cinquè de la Lliga EBA i en disposició d'igualar, avui mateix, amb les places de 'playoff' per pujar a la LEB Plata.

El CBT és el rival a batre perquè ningú ho ha aconseguit encara: 10 victòries en 10 jornades, solidesa defensiva, domini del rebot i encert en atac. La maquinària funciona. no pateix cap entrebanc a la infermeria i vol enllestir bé el 2019. El Mollet-CBT va ajornar-se al seu dia per compromisos internacionals del conjunt local. Queden tres partits per acomiadar l'any.

Si el CBT venç, allunyarà els seus perseguidors a tres victòries i s'assegurarà, com a mínim, el colíderat de la Lliga EBA a finals de la primera volta.