El fitxatge del Nàstic es diu Javi Márquez

És la gran alegria dels últims dies perquè va disposar dels seus primers minuts a les acaballes del partit al Prat. Inèdit fins ara, si Javi Márquez torna, Seligrat recupera el pilar bàsic per al mig del camp, inexistent durant l'etapa de Xavi Bartolo.

Ningú va assumir amb encert el seu pes a la zona de creació durant el primer tram d'aquesta Lliga i les conseqüències van ser catastròfiques amb el comiat a la banqueta i l'equip enfonsat a la Lliga. Ni Petcoff pot fer de Márquez, ni Viti ha rendit tal com es preveu d'un futbolista amb cartell, almenys fins ara. Per això Márquez era el cromo enyorat des de l'estiu. Va arribar el gener del 2018 i des de llavors les lesions han evitat que sigui regular com a grana. Ara, per sort, ja és aquí.

Tres victòries separen encara el Nàstic de les places capdavanteres, ara bé, la primera ratxa triomfal en 18 mesos permet mirar cap al futur amb una certa dosi d'esperança. Diumenge serà el Vila-real B qui passi pel Nou Estadi en el primer dels tres últims partits abans de l'aturada nadalenca. Els següents es desenvoluparan al camp de l'Atlètic Llevant i al Nou Estadi contra l'Hèrcules. Cap dels tres rivals ha començat bé el curs.

L'única absència de cara a la jornada 16 és la del lesionat Pol Prats. Sense ritme, Javi Márquez haurà d'esperar el seu torn a la banqueta.