El Nàstic destinarà la taquilla de diumenge a la Riuada Solidària

Pocs àmbits tenen tanta força com l'esport i, especialment, el futbol. I quan aquesta força s'utilitza en clau solidària, el resultat és més que significatiu. El Nàstic destinarà la recaptació d'entrades del partit de diumenge davant el Vila-real B a la Riuada Solidària per fer front a les despeses ocasionades per la riuada del Francolí. Representants de cadascun dels municipis de la Conca s'han aplegat avui sobre la gespa grana.

L'Espluga i Montblanc van ser la zona zero de la catàstrofe del Francolí i paeixen encara un vespre-nit inoblidable i que ha marcat, en menor o major mesura, tots els seus veïns. Que el Nàstic destini la recaptació de les entrades, amb preus que van dels 10 als 25 euros, no provocarà que res del succeït canviï però denota la capacitat de l'esport per vertebrar el territori. Tant que, avui, el Nou Estadi gairebé ha pogut muntar un equip format tan sols de responsables dels consistoris consistoris de l'Espluga, Montblanc, Vimbodí i Poblet, Vilaverd, Vallclara i Prades.

Una taquilla solidària i, d'altra banda, un preu reduït per als habitants dels sis municipis de la Conca a la zona de Gol Nor i Gol Sud: 5 euros. La riuada va provocar la desaparició de sis persones. Posteriorment tan sols van trobar-se quatre dels cossos.

Des de la Riuada Solidària recorden que el full d'activitats per recaptar diners no s'atura i apunten especialment cap al dia 20 i el concert múltiple que es durà a terme al pavelló del Casal l'Espluga de Francolí amb els Buhos, Itaca Band, Portobello, Joan Rovira i Banda Neon. Abans, però, futbol, Nàstic-Vila-real B, diumenge a les 12 del migdia i al Nou Estadi de Tarragona.