Prat - Nàstic (1-3)

El vídeo resum del sis de sis de Toni Seligrat i de la primera ratxa victoriosa del Nàstic des del juny del 2018. L'equip ha capgirat el marcador per emportar-se un triomf que el treu de la plaça de promoció de descens a la Segona B.

Minut 3 i pitjor inici, impossible, perquè el Prat, que no sap encara què és guanyar com a local, ha aconseguit l'1 a 0 després d'una centrada des de l'esquerra que ha introduït dins la porteria Bonilla. entre el lateral i Bernabé, que no aconsegueix autrar-la, propicien el primer gol del partit.

La reacció del Nàstic, però,  s'ha produït abans del descans i amb l'empat de Viti gràcies a una acció dins l'àrea precedida d'una altra pilota aturada. Ja a la segona meitat Bonilla ha capgirat el marcador des del punt de penal i en una acció prèvia en què el Prat s'ha quedat amb 10 homes per doble groga a Ricarte. Al 79', Pedro, també expulsat a les acaballes, ha protagonitzat l'1 a 3 definitiu.

Diumenge, Nàstic-Vila-real B (12 hores) amb els grana reviscolats després d'encadenar dues victòries i de col·locar-se amb 17 punts en 15 jornades.