Volei SPiSP - Leganés (3-0)

 

Qui vulgui guanyar a Tarragona haurà de ser molt solvent perquè el Volei SPiSP no regalarà res. Victòria clau dels de Vlado Stevovski davant un rival directe per disposar de nou punts de marge i garantir, a més, el passi a la Copa Príncep.

Els dos primers de la Superlliga 2 es classifiquen per a la Copa Príncep i, a les acaballes de la fase regular, es creuen amb els dos millors conjunts de l'altre grup. I atenció perquè la distància del Volei SPiSP respecte al tercer és ja de nou punts. Es tracta del Leganés, la darrera plantilla que no ha pogut treure res de profit del seu pas per una pista on tan sols ha guanyat el líder de la competició, el Barça.

El primer set ha marcat la resta del duel i ha caigut del cantó local amb un parcial que s'ha allargat fins als 28 punts. Els dos següents i últims han tingut clar color cooperativista per reforçar la posició capdavantera de la plantilla local. Dissabte (19.30 hores) el Volei SPiSP es desplaçarà a Pinto per competir contra el cuer de la Superlliga 2, un equip que només ha aconseguit un triomf en nou jornades. Mentrestant, el Barça conserva la primera plaça amb tres punts més que el mateix Volei SPiSP.

Sets: 28-26, 25-17 i 25-19