CBT - CB Salou (95-62)

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí. El CBT segueix invicte a la Lliga EBA i el CB Salou, limitat per les absències, trenca la bona dinàmica de les últimes dues jornades.

L'inici de partit, amb victòria provisional visitant, ha estat un mirall trencat de pressa per l'encert local des de la línia exterior i, especialment, pel domini absolut del rebot ofensiu. Al descans l'avantatge del CBT ja era de 14 punts; a la represa, els blaus han allargat i maximitzat l'estat de gràcia en el tir exterior per acabar amb qualsevol opció de remuntada del CB Salou, que continua sense Barksdale i Rusakov per problemes burocràtics, i que també ha perdut Sergio Jiménez per un trencament a la tíbia.

Joan Sorolla i Pape Mbaye, amb 16 punts, han liderat l'atac local mentre que Gonzalo Baltà ha estat el màxim anotador dels de la capital de la Costa Daurada, amb 15.

La setmana vinent no hi ha Lliga EBA per al CB Salou, que disputarà divendres, a la pista del Quart, la següent fase de la Lliga Catalana EBA. Un dia abans, dijous, el CBT recuperarà el duel ajornat d'EBA al seu dia davant el Mollet. 

Parcials: 22-13, 24-19, 30-18 i 19-12.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098281&med=0