Amar Addadi (CIJM): "Si es produís la independència, l'objectiu seria mantenir els Jocs"

El màxim representant del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis manté la confiança envers Tarragona 2018 però diu sentir-se preocupat per la situació actual a Catalunya. Descarta un nou ajornament de la cita i afirma que caldria parlar amb totes les parts implicades si finalment la independència es convertís en realitat. La idea d'Addadi és que els Jocs continuïn endavant, però descarta un nou ajornament.

Les paraules d'Amar Addadi sempre generen expectació, avui especialment davant la possible independència de Catalunya i l'afectació que aquest fet pogués tenir a Tarragona 2018. L'escollit avui, un cop més, president del Comitè Internacional dels Jocs descarta un nou ajornament, destaca l'entesa entre tots els governs implicats però admet que l'actual present polític català i estatal el capfica.

Un Addadi que diu no haver estudiat la possible celebració dels Jocs dins una Catalunya independent, però que en cas de produir-se es buscaria una entesa per fer-los possibles igualment. Remarcant les avançades obres de Tarragona 2018, no el preocupa la pròrroga en l'aprovament dels pressupostos estatals després que s'adjudiqués ja l'última obra per encetar-se, la de la piscina olímpica.

Paraules d'Addadi posteriors a l'Assemblea General i a les visites dels caps de missió dels darrers dies.