Uche serà titular a Còrdova

El binomi Barreiro-Uche podria tenir continuïtat a Còrdova. De moment, Rodri ja ha deixat clar que treure el nigerià de l'onze inicial seria poc menys que una heretgia després dels seus dos gols contra el Granada. Una nova victòria podria treure els grana de la zona de descens.

Són la millor parella futbolística del Nàstic però fins dimecres no els havíem vist junts com a titulars aquest curs. I ara són també la solució als problemes ofensius , aparcats gràcies a la victòria contra el Granada. Perquè Uche ha donat motius suficients per seguir a l'equip.

No hi ha cap novetat a la infermeria, tot i que no són descartables almenys un parell de canvis a l'equip. Kakabadze té números per tornar al lateral dret, malgrat que la prova amb Abraham va funcionar. Una altra opció, la d'Eddy Silvestre, pot facilitar noves rotacions per mitigar l'acumulació de minuts a les cames d'un Nàstic que es veurà les cares amb el Còrdova. Els andalusos sumen un punt més, ara bé, amb una jornada més que els tarragonins, un per sota de la permanència.

El Còrdova-Nàstic es jugarà diumenge a les 20 hores. D'altra banda avui s'ha fet oficial que el Vilafranca-Nàstic, dels quarts de final de la Copa Catalunya, es disputarà el 25 d'octubre a les 20.30 hores.