Un camp on no ha perdut ningú

És un camp incòmode, de gespa artificial i on, històricament, el Nàstic ha patit. Ara bé, l'estadística d'aquesta temporada diu just el contrari perquè el Prat encara no ha aconseguit cap victòria com a local. Diumenge a les 12 del migdia Toni Seligrat afronta així el primer desplaçament com a tècnic grana amb la intenció de donar continuïtat a l'onze de la setmana anterior però conscient que caldrà adaptar-se a l'entorn.

Poques setmanes enrere el Nàstic va perdre al Municipal del Sagnier, però va ser a la Copa Catalunya i amb un onze farcit de jugadors poc habituals i joves del segon equip. Aquella referència pot ser útil perquè alguns dels rivals repetiran diumenge. Sobretot serà útil per prendre consciencia de la importància de l'escenari. una gespa artificial incòmoda en què el Prat se sent còmoda, molt més que el Nàstic de Seligrat.

És aviat perquè Javi Márquez entri d'inici i no hi ha cap novetat d'última hora a la infermeria. L'última vegada que el Nàstic va encadenar dues victòries a la Lliga va ser el juny del 2018. Ho pot fer ara per abandonar la zona de promoció per baixar i acostar-se a la de pujar, a 10 punts. I, atenció: el Prat ha assolit només un punt de 21 possibles com a local.

Prat-Nàstic, diumenge a les 12 del migdia. La capacitat d'adaptació de Seligrat davant el tercer per sota amb tres punts menys que els tarragonins.