Més de 450 participants a la Ultra Trail de Tarragona

L’actual vencedor de l’Ultra Trail World Tour i de la Ultra del Mont-Blanc, Pau Capell, juntament amb els fondistes de muntanya Jordi Gamito i Isaac Riera, donaran nivell a l’edició 2019 de la Ultra Trail Tarragona Sport HG. Els tres fondistes participaran en la distància de marató, la segona en quilòmetres.

A banda d’aquesta, la prova preveu també una cursa de 84 quilòmetres i dues de més curtes, una de 24 quilòmetres, i una caminada de 14. La varietat de distàncies ha permès dievrsificar el nivell dels competidors i també augmentar notablement la participació, que s’enfilarà més enllà dels 450 participants, un èxit que els organitzadors pretenen explotar de cara a properes edicions.

La plaça de la Font de Tarragona, on es reparteixen els dorsals, serà el punt de sortida i arribada de la prova. Les dues curses de llarga distància s’iniciaran a les vuit del matí. Les altres dues, a dos quarts de deu. L’itinerari de la prova organitzada pel club Alliberadreanlina, recorrerà, entre altres, punts destacats del patrimoni romà com el Circ, l’Amfiteatre, la pedrera del Mèdol o el Pont del Diable.