El CBT - CB Salou, dissabte i en directe a TAC12

Serà a partir de les 18 hores. L'invicte de la Lliga EBA rep la visita d'un rival en ratxa tot i la plaga de baixes que dificulten la seva capacitat competitiva. Un derbi obert entre dos entrenadors que ja s'han vist les cares avui sobre el parquet del Serrallo.

Quan hem arribat, ells ja hi eren perquè s'ha convertit en tota una rutina aplegar els màxims responsables dels nostres equips d'EBA quan s'acosta un duel directe. EL CBT és líder sense derrotes en nou partits, i el Salou acumula sis victòries i quatre ensopegades tot i competir sense els seus dos estrangers des del primer dia. La festa del bàsquet territorial, a TAC12 aquest dissabte.

La fortalesa defensiva és la principal arma del CBT, i la solidesa col·lectiva, la resposta d'un Salou que ha perdut Sergio Jiménez, lesionat fins a l'any vinent. Berni i Jesús, dos mestres de les banquetes en la jornada 11 de l'EBA.

Dissabte des de les 6 de la tarda, CBT-Salou. Els locals, amb tres victòries de marge respecte al primer equip que quedaria fora de la fase d'ascens a la LEB Plata. Els salouencs, per la seva banda, empatats amb la part alta.