Pau Ricomà, aquesta nit a TAC12

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha passat pels estudis de TAC12 i s'ha mostrat optimista de cara a l'aprovació dels comptes per al 2020. Ho ha dit en l'entrevista del Saló de Plens d'aquesta setmana. Tranquil i optimista, així és com Pau Ricomà aborda la pregunta sobre l'estat dels pressupostos i la negociació amb els grups municipals.

En l'entrevista del Saló de Plens, l'alcalde ha defensat la forma amb la qual el govern està treballant els pressupostos, diu que són uns comptes oberts per facilitar l'acord amb la resta de grups, a diferència de la dinàmica, considera, de l'anterior govern.

Ricomà també valora la resta d'actualitat política i posa l'accent en alguns dels projectes futurs. Per exemple, assegura que ben aviat la Tabacalera serà un edifici viu vinculat a la cultura. Hi volen la biblioteca i el Museu Arqueològic, però el nou govern també hi contempla un centre d'art que tindria altres espais associats, però ha insinuat que podria tenir cabuda en l'històric edifici industrial.

A més a més, el batlle tarragoní preveu que entrin en funcionament nous magatzems a la Tabacalera durant aquest mandat. Més enllà de mirar endavant, Pau Ricomà també fa balanç dels primers mesos al govern. El veurem aquest vespre després del Notícies 12, juntament amb la resta del repàs de l'actualitat de la política municipal al Saló de Plens.