Toni Seligrat. 'Hi haurà canvis'

El primer onze de Toni Seligrat serà diferent del de Xavi Bartolo. El substitut a la banqueta avança variacions sense posar noms als moviments que pugui presentar el Nàstic diumenge i a casa contra l'Ejea. Segons Seligrat, la grana és una de les plantilles més potents amb les quals ha treballat.

L'evolució anímica és positiva des de la seva arribada, dimarts. Afirma que hi ha receptivitat i vol un equip fort mentalment. Per això creu que debutar amb bon peu nodriria de sentit els seus primers passos com a grana. Toni Seligrat arrenca davant l'Ejea.

De l'onze, no és descartable que Goldar recuperi un lloc a la defensa, a més d'altres retocs. És aviat però diu haver aplicat mesures per acabar amb els problemes al darrere. I sí, l'actual grup és un dels més potents que ha dirigit Seligrat com a tècnic.

Onzè amb 17 punts, sis més que el Nàstic, l'Ejea no ha guanyat encara cap partit com a visitant amb tres empats i tres derrotes. Diumenge a les 12 del migdia, a 13 del 'playoff'' i tres per sota de la permanència, l'Ejea posarà a prova el flamant Nàstic de Toni Seligrat.