El Nadal arribarà al Mercat Central de Tarragona amb una Fira de l'Oli nou d'excel·lent qualitat

Un complement necessari per la nostra gastronomia és l'oli. I ara n'és època. Avui s'ha presentat 19a Fira de l'Oli nou de la DOP Siurana que es farà a Tarragona la setmana vinent. Hi seran representades 6 comarques productes, s'hi farà recollida pel gran Recapte d'Aliments, amb múltiples activitats al Mercat Central i la plaça Corsini, on demà arrenca el Nadal.

La collita del 2019 serà bona, doblant les xifres de l'any passat, i per això els productors tenen ganes de celebrar-ho amb 19a Fira de l'Oli nou de la Denominació d'Origen Protegida Siurana al Mercat Central de Tarragona. Hi col·laboren múltiples entitats i una vintena de productors, en un any d'excel·lent collita.

Com és habitual, durant la fira es farà recollida d'aliments pel gran recapte, que ja comença aquest cap de setmana arreu del territori. Uns actes que se celebraran amb el Mercat Central ja engalanat per les festes de Nadal. Aquest divendres a la tarda es farà l'encesa de llums i de la nova decoració tan al central com al mercat de Torreforta, a més de l'arbre que ja s'ha muntat a la plaça Corsini; coincidint amb el dia pels drets dels infants.

Al mercat s'hi celebraran també diferents sortejos actuacions musicals, tastos de vins, el Pessebre monumental, i serà enguany el punt d'entrega dels dorsals de la cursa de Sant Silvestre. Al seu entorn, els Mercats de Nadal i d'Artesania ompliran part de la Rambla Nova i els carrers Canyellas, Fortuny i Unió.