L'espectacular ratxa dels relleus a la banqueta del Nàstic

Cap dels últims nou entrenadors que han assumit el càrrec al Nàstic amb la Lliga ja iniciada ha perdut. Des de l'etapa de Joan Carles Oliva, l'any 2010 i a Segona, tots ells han sumat, com a mínim, un punt el dia de la seva estrena. L'estadística jugarà a favor, diumenge, de Toni Seligrat davant l'Ejea al Nou Estadi.

Lluny queda el 13 d'octubre del 2010 quan Oliva va començar amb mal peu com a màxim responsable de la banqueta del Nàstic a la categoria de plata. Aquell 6-1 a un dels camps més durs de Segona, el Nuevo Los Carmenes de Granada, no va evitar, però, que Oliva aixequés el vol per assolir la permanència.

Encara impacta l'estrena de Jorge d'Alessandro, 5-0 davant el Sabadell: de poc va servir perquè aquell Nàstic va baixar durant la primavera del 2012.

Com a recanvi de Kiko Ramírez, l'octubre del mateix any, va aparèixer Javi Salamero, que va sumar un punt al camp del filial del Mallorca. I com a alternativa de Santi Castillejo, el següent curs, l'històric Vicente Moreno va esgarrapar un empat a les Illes Balears, al camp del Constància d'Inca.

El gener del 2017 Juan Merino va ocupar la vacant de Vicente Moreno amb un altre punt contra el Tenerife i a Segona. Al maig del mateix curs, Nano Rivas va obrir el camí cap a la salvació desfent-se del Sevilla Atlètic per 3 a 1. Ell va marxar voluntàriament, Carreras va ser acomiadat de pressa  i Rodri, provinent de la Pobla, va estrenar-se amb una convincent victòria contra l'Albacete, el setembre del 2017.

La segona etapa de Nano, a partir del febrer del 18, va arrencar amb un punt davant el Cadis. Millor va ser l'inici del relleu, José Antonio Gordillo, que va imposar-se a la Cultural Leonesa durant la recta final d'aquella campanya. Fins i tot Enrique Martín, fa poc més d'un any, va guanyar el dia que el Nou Estadi el va contemplar per primera vegada.

Ara és el torn de Toni Seligrant, diumenge davant l'Ejea, a 13 de la promoció per pujar i en places de descens a Tercera.