L'AVV La Unió de SPiSP exigeix mesures per solucionar les mancances del barri

L'entitat veïnal denuncia la falta d'interès pel barri per part de l'Ajuntament durant aquests últims 10 anys. La junta de l'AVV ha presentat una sèrie de mesures per solucionar les inquietuds i necessitats dels veïns del barri.

Diuen que fa una dècada que l’Ajuntament de Tarragona els té completament oblidats. Reclamen que s’eliminin les barreres arquitectòniques a les voreres, la instal·lació de zones esportives o més seguretat viària. Malauradament, són queixes que s’escolten sovint als barris de ponent, però també a Sant Pere i Sant Pau.

L’Associació de Veïns La Unión diuen estar farts de la deixadesa que tant l’anterior govern socialista, com l’actual, han mostrat cap al barri de Sant Pere i Sant Pau. És per això que han presentat un document que recull les necessitats i les possibles solucions que acabarien amb les mancances del barri. Asseguren que, a partir d'ara, aquestes mesures es veuran reflectides als plenaris municipals en forma de mocions.

L'entitat veïnal ha demanat mesures urgents en matèria de seguretat viària, com la instal·lació de plataformes elevades, per evitar atropellaments, com els dos que han succeït recentment a la sortida dels col·legis.

També reclamen més presència policial, no només per evitar l'increment de violència, sinó també per ordenar el trànsit.

Els veïns diuen que necessiten més zones per passejar els gossos i un pla d'adequació del barri que solucioni les mancances en l'enllumenat, jardins o pintura.