Acabarà Seligrat amb la inseguretat defensiva del Nàstic?

Va ser el taló d'Aquiles de Xavi Bartolo i és el primer gran repte del seu substitut a la banqueta. Si Toni Seligrat no acaba amb la fragilitat al darrere dels grana, el canvi no haurà servit per a res. Avui ha parlat Bernabé Barragán.

Seligrat dirigeix des d'aquest dimarts la segona plantilla més golejada de la Segona B, amb 22 en contra en 13 jornades. El balanç ofensiu de l'equip no és dolent; el problema se situa especialment al darrere on ni l'habitual línia de quatre ha convençut ni Bernabé ha assolit encara el nivell de la campanya anterior a Segona. Amb Seligrat la transformació ha de produir-se, si o sí, des de diumenge i davant l'Ejea al Nou Estadi.

El capità ha agraït la tasca realitzada per Bartolo i Mourelo, primer i segon entrenador fins al diumenge, i únics destituïts per l'inici de Lliga que deixa el Nàstic en places de descens a la Tercera Divisió. Els futbolistes assumeixen les culpes però, fins que els resultats no acompanyin, el discurs no convencerà. L'efecte 'nou entrenador' és vital: o s'aprofita o la crisi serà galopant.

El Nàstic-Ejea se celebrarà diumenge des de les 12 del migdia.