La Guàrdia Urbana retira els 25 patinets elèctrics d'una empresa que ha operat sense llicència

L'equip de govern municipal assegura que aquesta pràctica és il·legal i que es va acordar amb altres empreses de patinets elèctrics que podrien operar a partir de gener.

25 patinets elèctrics com aquest s'han pogut veure per Tarragona aquest cap de setmana. Es tracta d'uns vehicles propietat d'una empresa de lloguer sense llicència que va començar a operar a la ciutat aquest divendres sense el consentiment de l'Ajuntament i que, a més, ha utilitzat els estacionaments públics de bicicletes. És per això que l'equip de govern ha anunciat que durant aquest dilluns la guàrdia urbana retirarà aquests patinets i que, posteriorment, presentaran una denúncia i s'aplicarà una sanció a l'empresa.

Xavier Puig ha explicat que des de l'estiu es mantenen converses amb cinc empreses interessades a implantar-se a la ciutat. Unes reunions en les quals es van concretar certs detalls normatius i de mobilitat i on també es va acordar que no s'operaria fins a l'any vinent.

També s'ha anunciat que s'autoritzaran totes aquelles empreses que vulguin implantar-se a la ciutat sempre que compleixin els requisits de l'autorització.