Junts per Tarragona veu viable el suport a uns pressupostos que prioritzin les entitats i la seguretat

 

Junts per Tarragona veu possible el seu vot afirmatiu als pressupostos municipals, que ja ha començat a negociar, en una primera reunió amb el Govern. La formació de Dídac Nadal posa com a condicions l'ampliació de les partides per a entitats, seguretat i millora urbana de la ciutat.

Hi ha predisposició a treballar en positiu per garantir l'estabilitat a la ciutat mitjançant els pressupostos del 2020, malgrat ser conscient de la situació econòmica municipal. Dídac Nadal creu que no és moment de grans inversions, tot i no oblidar projectes com l'Illa Corsini o les grans infraestructures urbanes, però des de Junts creuen que ara cal prioritzar el dia a dia dels ciutadans amb partides més altes per col·lectius, entitats i veïns.

L'altra preocupació dels neoconvergents és la percepció de seguretat. Els agents de barri han de ser una prioritat, segons Junts, a més de les càmeres de vigilància, la il·luminació i els lectors de matrícules a Llevant.

També aposten per la millora de places, carrers i voreres i més zones verdes. Des de Junts ja han tingut el primer contacte amb el Govern pels pressupostos, tot i que avisen, que no podran negociar-los en ferm fins que estigui clar el capítol 1, de personal. Amb el seu vot però, no n'hi hauria prou. Podria sumar-s'hi la CUP o el PSC, que encara esperen rebre notícies sobre els comptes de l'any vinent.