Prop de 20.000€ recaptats al Sopar de les Estrelles de la Lliga Contra el Càncer

Es tracta d'un dels esdeveniments més destacats de la Lliga Contra el Càncer i que enguany ha aconseguit recaptar prop de 20.000  euros. Es destinarà a un programa per fomentar l'exercici físic entre persones malaltes de càncer.

El sopar de les estrelles ha tornat a ser un èxit i ho demostra un aforament complet i un anar i venir de cambrers, una vintena, que no s'acaba. Tot plegat per oferir un sopar multitudinari el·laborat per xefs amb estrelles Michelín de tota la demarcació i degustat per comensals solidaris.

I és que la lluita contra el càncer a les comarques tarragonines es nodreix principalment de la solidaritat de la població en diferents activitats de la Lliga Contra el Càncer i, sobretot, d'aquest sopar, que també serveix per donar visibilitat a la causa.

Un total de 15 cuiners entre els que es troben noms com els estrelles Michelín Joan Bosch de Can Bosch,  Diego Campos, del Rincón de Diego o Fran López, de Villa Retiro, a Xerta. A més, s'hi van sumar d'altres restauradors de prestigi del territori a més d'un gelater, que va col·laborar amb les postres i un forner.

La recaptació del sopar, prop de 20.000 euros, es destinarà a un programa per fomentar l'exercici físic entre persones malaltes de càncer.