Bartolo: 'No he rebut cap ultimàtum'

Ningú ha dit a Bartolo que el de diumenge sigui un partit a cara o creu, però és evident que calen tres punts per evitar la seva possible destitució aquest cap de setmana o el vinent. Serà la primera de les dues jornades consecutives del Nàstic com a visitant, en zona de descens i amb la urgència de convèncer d'una vegada per totes.

Pedro Martín podrà jugar contra el cuer de la Lliga, un rival que enganya perquè des del canvi de banqueta, poques setmanes enrere, ha millorar prestacions tot i perdre la jornada anterior. Suma cinc punts menys que el Nàstic, només sis de 33 possibles i juga a favor amb el perill de fer creure que l'últim és més dòcil que la resta de la competició.

Parlava Goldar, aquest dijous, que és hora de deixar de jugar com a nens. No ho nega pas Xavi Bartolo, que diu no haver rebut cap mena d'avís de possible destitució per part de la SAD.

Diumenge a les 5 de la tarda, Badalona-Nàstic. Una ensopegada amb mala imatge podria desencadenar el moviment a la banqueta. El futur depèn, com sempre, dels futbolistes.