Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

El Port de Tarragona actualitzarà el seu museu

El Port de Tarragona renovarà i actualitzarà el Museu del port. Amb un pressupost d’un milió i mig d’euros, el projecte pretén ampliar la superfície de l’espai i adequar-lo als nous temps, amb l’arranjament del Refugi 2. Es millorarà la il·luminació natural i artificial i es renovaran les instal·lacions i les comunicacions. A més, s’oferiran noves activitats per un museu que rep uns 30.000 visitants anuals.

L’anunci s’ha fet aquest matí durant la presentació, al Moll de Reus, dels actes del 150è aniversari del port modern, on estan situades les grues més antigues que encara estan en funcionament. Durant l’any de celebració, es presentarà l’atles històric il·lustrat, un llibre amb més de 200 pàgines per donar a conèixer els 2000 anys d’història de l’autoritat portuària. També s’ha previst un gran acte el 28 de febrer per agrair tota la feina feta per arribar fins aquí i per la gent que continua treballant pel futur.

Altra dels actes més esperats de l’aniversari és el concert de Doctor Prats, que actuarà el 27 de juny al Moll de Costa. El mateix dia al matí, el grup, El Pot Petit, oferirà una actuació per als infants.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ