El Serrallo viu el concurs de mestres romescaires quatre anys després

Divuit concursants van participar al certamen. La cassoleta guanyadora es va subhastar per 50€. També es va celebrar el concurs infaltil. Tot just quan resten pocs dies per donar inici a les jornades gastronòmiques del romesco a la ciutat.

El barri marítim de Tarragona és el bressol d’aquesta salsa coneguda arreu de Catalunya. Aquest cap de setmana, i després de quatre anys d’absència al calendari serrallenc, la meteorologia no va impedir que se celebrés el concurs de mestres romescaires. Divuit concursants van participar en aquest certamen per intentar coronar-se com a mestre romescaire.

Un cop van finalitzar les seves elaboracions, un jurat format per nou persones van deliberar per escollir el millor romesco que, posteriorment, es va subhastar per 50 euros. Diuen que no hi ha cap secret per fer-lo, però cada un té el seu toc particular.

Novament un cap de setmana gastronòmic al Serrallo que va començar amb la celebració del concurs petit mestre romescaire.

Un seguit d’activitats que giren al voltant del romesco que pretén reivindicar aquesta salsa kilòmetre 0 i que es rubricarà al llarg del mes de novembre amb la celebració de les jornades gastronòmiques del romesco.