Xavi Bartolo: 'Som al 60-70%'

La Copa Catalunya no és l'objectiu primordial però la derrota tampoc ajuda per afrontar en condicions la visita de diumenge al migdia de l'Espanyol B al Nou Estadi. Segons Bartolo l'equip es troba al 60-70% del seu potencial.

Passen les jornades, s'acosta l'onzena i l'entrenador repeteix una apreciació cada setmana: els errors puntuals castiguen moltíssim i, de moment, no s'han solucionat. Va passar al Prat i també la jornada anterior, en la derrota a Olot. L'entrenador considera que existeix encara un camí evolutiu important per recórrer. Un resultat positiu davant l'Espanyol B i l'afició reafirmaria aquest missatge.

Jonathan Pereira torna després de complir la llarga sanció i Thomas Amang diversifica les opcions en punta, on Pedro Martín ja no és l'única arma del Nàstic. Sergi Parés va afirmar, en la junta general d'accionistes, que el projecte va pel bon camí, un missatge que s'agraeix des de la plantilla. L'Espanyol B, tretzè amb un punt més que el Nàstic.

Els tarragonins ocupen la plaça de promoció per la permanència, a vuit punts de les d'ascens. El Nàstic-Espanyol B començarà diumenge a les 12 del migdia.