Els comuns volen revalidar l'escó dels darrers comicis generals amb Ismael Cortés al capdavant

La presentació de la candidatura tarragonina ha comptat amb la partipació del líder a Barcelona, Jaume Asens, qui ha lamentat la desconnexió emocional dels socialistes, diu, amb Catalunya. Els comuns aposten per les energies verdes a Tarragona.

Amb l’objectiu de revalidar l’escó aconseguit a les darreres eleccions generals, Ismael Cortés s’ha presentat novament com a candidat per Tarragona als comicis del 10-N.

Acompanyat de la llista d’En Comú Podem per Tarragona i del líder dels comuns a Barcelona, Jaume Asens, el polític granadí ha fet una crida a votar a la seva formació per acabar, diu, amb un possible pacte dels socialistes i els populars.

En matèria de territori, Cortés ha reivindicat la necessitat d’un pla verd per donar sortida a les conseqüències d'un tancament de les nuclears a Tarragona. Una demarcació, assegura, amb molt potencial per les energies renovables.

Al seu costat, Jaume Asens, ha lamentat l’actitud del govern central i dels socialistes catalans aquestes darreres setmanes. La negativa a visitar als polítics independentistes presos i manifestants ferits pels aldarulls, junt amb la falta de diàleg, assegura Asens que no és la sortida efectiva al conflicte.

Cortés ha definit a la candidatura tarragonina com una coalició cohesionada i amb la voluntat de ser el canvi d’esquerres real.