El millor partit de la Lliga EBA

Les aturades poden ser positives o negatives i, normalment, la resposta es coneix més enllà del cap de setmana. El descans de Lliga EBA per al CBT s'acaba aquest dissabte i a casa contra el nou líder de la taula. Encara invictes, els blaus recuperaran la plaça capdavantera si allarguen la ratxa positiva. I, segons Berni Álvarez, el descans de la jornada anterior pot jugar a favor.

El Mollet-CBT va ajornar-se perquè el conjunt barceloní tenia previst un viatge a l'estranger. Això va provocar que tots dos equips, inclosos els jugadors, planifiquessin un cap de setmana sense partit d'EBA a l'espera de veure's les cares el 5 de desembre. Sense competició, el CBT va abandonar la primera plaça tot i que és l'únic conjunt de la categoria que encara no ha perdut amb cinc victòries de cinc possibles. Les mateixes, però amb una derrota, són les que suma el Mataró, següent oponent dels tarragonins. El descans ha servit per descarregar de tensió la plantilla.

Curiosament el Mataró va ser el primer club que va vèncer davant el CBT el curs anterior. Tot seguit, al Maresme, els de Berni Álvarez van signar la revenja amb victòria ajustada. Segons el cos tècnic, el Mataró és un dels candidats a tot d’enguany.

Dos partits són els que separen el CBT del primer equip que quedaria fora de la primera fase per pujar a la LEB Plata, el Cornellà, que empata a la classificació amb el Salou i el Valls.