Olot - Nàstic (2-1)

Pas enrere del Nàstic, incapaç d'encadenar dos resultats positius i que cau un altre cop a la zona de promoció per la permanència. Segons Xavi Bartolo, l'equip va oferir la seva millor versió del curs. Però aquesta tampoc va ser suficient per sumar res de profit.

Tornem al punt de partida, al previ a la victòria a casa contra La Nucía. Insegurs al darrere i sense encert a dalt, tot i la tornada del golejador Pedro Martín, l'Olot va avançar-se al minut 13 gràcies a Héctor Simon, que connecta amb força un xut des de la frontal. Cap oposició, llençament viable i 1 a 0: no és la primera vegada que el rival disposa d'espai per pensar i executar, i això, normalment, es paga car.

La va tenir des d'una posició similar Pol Ballesteros al minut 39, però Ballesté va desviar-la evitant un empat que, en qualsevol cas, es produiria abans del descans. L'imprescindible Pedro Martín guanya l'esquena del defensa que no medeix bé el bot després d'una sacada llarga de Bernabé Barragán. Amb Pedro el Nàstic, almenys, disposa d'un referent clar en punta. Va ser al minut 40.

Montero i Lolo Pla van ser els únics homes de refrescs que van entrar a la represa, és a dir que Xavi Bartolo no va esgotar tots els canvis. En qualsevol cas, els de la Garrotxa van avançar-se un altre cop, ara al 78', i a través de Carles Mas, que va acabar amb les aspiracions del Nàstic gairebé a l'àrea petita de la defensa tarragonina.

Encara va disposar d'alguna opció el Nàstic, com aquesta de Pol Ballesteros, però la solvència del porter local va impedir-ho. Diumenge, Nàstic-Espanyol B, a vuit de la quarta plaça i de nou amb tots els interrogants oberts al voltant del projecte grana.